söndag 23 februari 2014

Jag bestämmer själv när jag är mogen att ta första steget…


Känner du igen dig. Du pushas framåt av en vän mot något du vill göra eller ett beslut du ska ta fast inte riktigt än….
Mm några av er kanske ser Tom Cruise i Top Gun framför sig just nu =) När han skäller ut sin andrestyrman.

I mitt fall handlar det om marknadsföring. Jag vet att jag är bra på det jag gör och att säga detta högt och stå upp för mig själv, det har varit en lång resa.
Utmaning nr 1 visitkorten
Jag minns ett par tre år tillbaka när en nära vän säger till mig:   -Du måste ha visitkort… Ja så klart! Tänker ni…   Jag tänkte… usch va jobbigt, då blir det ju en sanning och en verklighet. Visst jag är både PT och Coach, i en liten vrå av det som är jag… men på ett visitkort som jag ska ge till andra??

Det blev ett visitkort =)… som jag delat ut sporadiskt, lite försiktigt…

Utmaning nr 2 var hemsidan…
Samma sak, påtryckningar från andra som vet att jag är bra! Bara omtanke =) Och i det här fallet hände något, när hemsidan var klar blev den en bekräftelse på vad jag faktiskt är! Något helt annat än ett visitkort! En presentation på vad jag kan! Vilken kick. Det ledde även till en företagssida på Facebook. Japp ringar på vattnet.

Både visitkorten och hemsidan har varit en resa, vad jag kan vet jag, hur jag ska sälja in det, är något helt annat.
Häromdagen sade en klok vän till mig. När du har något konkret att presentera kan det andra växa runt omkring.  Helt sant, det finns mängder av PT´s och coacher, det är en utmaning att sticka ut!

Förra månaden kom det konkreta. En metod som underlättar för barn, ungdomar och unga vuxna med läs-, skriv och/ eller koncentrationssvårigheter. Väldigt konkret och ämnet ligger mig varmt om hjärtat, detta vill jag göra!! Nyfiken? kontakta mig på Hillevi@hertzcoaching.se

Så nu är det nya visitkort, snart en inriktning till på hemsidan och flyers att sprida.
Jag bestämmer själv när jag är mogen att ta första steget. Nu är jag det med råge och kreativiteten flödar!
Du bestämmer när du är mogen att ta ditt första steg mot förändring och när du tar det kommer kraften/ inspirationen att infinna sig.

Vilket steg är det dags för dig att ta? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar